مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴) پرچم‌های سیاه عزا بر فراز گلدسته‌ها و ایوان‌های حرم رضوی برافراشته می‌شود + زمان
سرخط خبرها

شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو

  • کد خبر: ۳۱۸۲۴۸
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۱
شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو
شهردار مشهد مقدس گفت: بیش از ۶۶۰۰ نیرو به همراه ۴۵۰ دستگاه انواع ماشین‌آلات تخصصی و امکانات رصد هوشمند و پایش لحظه‌ای در سطح شهر مشهد آماده خدمت‌رسانی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، با نزدیک‌شدن به موج جدید بارش‌ها و پیش‌بینی سازمان هواشناسی درباره بروز یخبندان و کاهش شدید دمای هوا در مشهدالرضا(ع)، امروز (۵ اسفند ۱۴۰۳) جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران شهرداری مشهد با حضور محمدرضا قلندرشریف شهردار مشهد، سیدابراهیم علیزاده رئیس کمیسیون خدمات شهری، بهداشت، سلامت و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر مشهد، معاونین شهردار و مدیران ادارات و شهرداران مناطق سیزده‌گانه مشهد برگزار شد.

خدمت به مردم طبق روال انجام می‌شود

محمدرضا قلندرشریف، شهردار مشهد مقدس، در این جلسه با تأکید بر اینکه تمرکز برنامه‌ها باید بر دو اصل رفع بحران و صیانت از رفاه و زندگی روزمره مردم مشهد باشد، اظهار کرد: بیش از ۶۶۰۰ نیرو به همراه ۴۵۰ دستگاه انواع ماشین‌آلات تخصصی و امکانات رصد هوشمند و پایش لحظه‌ای در سطح شهر آماده خدمت‌رسانی هستند تا در هر نقطه از مشهدالرضا (ع) که مشکلی به‌وجود آمد، تیم‌های کارشناسی برای رسیدگی و رفع چالش به محل اعزام شوند.

وی افزود: تعطیلی مصوب استان در وظایف و تکالیف خادمان شهر ایجاد وقفه نمی‌کند. ما به تعطیلی‌ها کاری نداریم و وظیفه خودمان را انجام می‌دهیم. به همین دلیل، تاکسی‌ها، اتوبوس‌ها، مترو و همه زیرساخت‌های خدماتی شهر از روز دوشنبه تا پایان فراگیری موج سرما آماده خدمت خواهند بود.

قلندرشریف با اشاره به برگزاری آیین افتتاحیه بهره‌برداری از ضلع شمالی کلان‌پروژه تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی و آغاز عملیات اجرایی دوربرگردان غیرهم‌سطح ابوطالب، تأکید کرد که مراسم صبح روز دوشنبه، آیین افتتاح شش پروژه است که بدون توجه به برودت هوا در زمان مقرر اجرا خواهد شد.

همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد نیز در این نشست با اعلام اینکه پیش‌بینی اداره هواشناسی ناظر بر آغاز بارش‌ها از حوالی ساعت ۱۲ شب دوشنبه تا ۹ صبح روز سه‌شنبه خواهد بود، اظهار کرد: باوجود اینکه پیش‌بینی می‌شود شدت بارش‌ها در نقاط مختلف شهر کمتر یا بیشتر از حد تعیین‌شده باشد، اما آمادگی ما باید برای مدیریت بارش حدود ۲۰ سانتی‌متر، دمای چند درجه زیرصفر و وزش باد‌های شدید باشد.

یعقوبی افزود: تا پایان امشب، بازدید‌های کامل از همه زیرساخت‌های شهری و به‌خصوص نقاط حادثه‌خیز انجام خواهد شد تا با توجه به اجرای هم‌زمان طرح استقبال از بهار، اگر پروژه‌هایی در سطح معابر وجود دارد که می‌تواند کانال‌ها را مسدود کند یا در اثر بارش، زمینه‌ساز خسارات ثانویه شود، از همین امشب مدیریت شوند. در حوزه گل‌کاری‌ها نیز تاکنون بنفشه و همیشه‌بهار کاشته شده که در سرمای آتی دچار مشکل نخواهد شد، اما بازهم عملیات اجرای پوشش پلاستیکی انجام خواهد شد.

تعامل با سایر ادارات و دستگاه‌های اجرایی

وی خاطرنشان کرد: از همین لحظه و پیش از آغاز بارش‌ها، اعلام آماده‌باش سراسری در همه زیرساخت‌های مدیریت شهری صورت گرفته تا برای هر شرایط، آمادگی کافی وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: اقدامات پیشگیرانه شهرداری در امور مختلف همچون نمک‌پاشی بسیار حساس است، زیرا اگر این عملیات به شکل نادرست صورت بگیرد، ممکن است موجب خشک‌شدن درختان و بروز خسارت شود. به همین دلیل، تمرکز اصلی بر بازگشایی و حفظ تردد کامل و امن معابر اصلی است و پس از آن در صورتی که امکانات خودرویی و زمان اجازه داد، معابر فرعی یا زیرساخت‌های فرعی شهر همچون پل‌های عابرپیاده در دستورکار قرار می‌گیرند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد تصریح کرد: در موج جدید سرمای هوا که به‌زودی به مشهد می‌رسد، یکی از اقدامات نوآورانه و مؤثر شهرداری، تعامل با سایر ادارات و دستگاه‌های اجرایی برای دراختیارگیری موقت امکانات خودرویی است تا در مواقع اضطراری، همه مدیران، معاونان و ادارات مختلف شهرداری مشهد بتوانند در سریع‌ترین زمان ممکن، خود را به موقعیت‌های مختلف شهری برسانند و به مشکلات شهروندان رسیدگی کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->